Leuke restaurants in Houten

Het is mooi weer en je besluit een dagje naar Houten te gaan om de Pleinkerk te bekijken, of heerlijk te gaan zwemmen en zonnebaden bij de recreatieplas. Of je hebt kaarten voor een voorstelling in het Theater. Zo een leuke dag moet je natuurlijk afsluiten met een heerlijk hapje eten. Ook dat kan in Houten heel erg goed. Hier lees je alle tips over de leuke restaurants in Houten. Zo maak jij jouw dagje weg helemaal geslaagd.

Wat voor restaurants vind je allemaal in Houten?

In Houten is het horeca aanbod vrij divers. Voor iedereen is er wel iets te vinden wat je zou kunnen eten. Neem bijvoorbeeld een cafetaria, een Chinees een Italiaan en een Griek.

In Houten zijn diverse cafetaria te vinden waar je voor weinig geld heerlijk kan eten. Maar als je naar een restaurant wil gaan zijn er genoeg leuke restaurants in Houten te vinden.

cafetaria houten

De pizzeria en ijssalon

De pizzeria in Houten staat bekend om zijn heerlijke pizza’s, als je de Bolognese saus van dit restaurant hebt geproefd, dan wil je nooit een andere saus meer.

pizza bestellen houten

Wat je ook niet mag overslaan is de overheerlijke ijssalon. Nadat je van je heerlijke pizza hebt genoten kun je een lekker ijsje uitkiezen. IJs dat zelfgemaakt wordt. Het echte Italiaanse schepijs. Ambachtelijk ijs, lekkerder bestaat niet.

Ook de chinees mag niet ontbreken

Houten kent ook een heerlijke chinees. Deze moet je echt een keer geproefd hebben! De sfeer in het restaurant is rustig en gezellig en ze bieden ook onbeperkt eten aan. De kwaliteit van de chinees is super!

Echt internationaal in Houten!

In Houten kun je echt genieten van internationaal eten. Zo is er bijvoorbeeld een Grieks restaurant en een Surinamer. Bij het Griekse restaurant kun je genieten van de traditionele Griekse gerechten. De sfeer in dat restaurant is uitstekend en het personeel is super vriendelijk.

Het Surinaamse restaurant staat bekend om zijn grote porties voor een betaalbare prijs. De Roti en kipgerechten zijn zeer aan te bevelen. Ook een portie kousenband hoort er dan bij. Of kies eens een lekker broodje Pom. Als je niet van pittig eten houdt is er ook voldoende keuze.

Of een lekkere snelle hap

Ook voor de snelle hap is er iets te vinden in Houten Zo kun je bijvoorbeeld ook in Houten terecht voor een broodje Döner of een heerlijke Turkse pizza.  Ideaal als je lekker de hort op bent geweest of na een stevige borrel weer even een bodem in jouw maag moet gaan leggen.

Conclusie.

In Houten zijn heel veel verschillende soorten restaurants te vinden. Hier heb je kunnen lezen over een aantal leuke restaurants in Houten. Er is nog zo veel meer te vertellen over de horeca en over alle leuke restaurants in Houten, maar je zou het eigenlijk gewoon een keer moeten ervaren.

Er is zoveel keuze in Houten dat voor iedereen is er wel een eetgelegenheid te vinden. Als je van onbeperkt eten houdt zit je bij de Chinees goed en ga je voor romantiek dan is de Griek of pizzeria een goed idee.

Wat je ook kiest, je zult merken dat de horeca in Houten enorm gezellig is en kwalitatief van een hoog niveau. Want je wilt natuurlijk ook lekker genieten van je eten en zeker zijn van de kwaliteit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.