Ideeën voor het decoreren van een kleine woonkamer

Terwijl de huizen en appartementen met een verminderde films komen steeds vaker voor, ruimtelijke oplossingen zodat ze zijn comfortabel en functioneel ook toenemen. De beste architecten en interieurontwerpers zetten hun kennis in de praktijk en trucs en ideeën voor het decoreren om te vergroten ruimtes, om te voorzien meerdere functies op een enkele mobiele en maken een eenvoudige constructie, een echt thuis.

Dus maak je geen zorgen als je een kleine woonkamer, zoals dit boek je ideeën eenvoudige en slimme tips over hoe zal introduceren om te versieren een kleine kamer met stijl, smaak en creativiteit, het nemen van voordeel van elke vierkante centimeter.

Ideeën voor het decoreren

Het volgende is een lijst van 10 tips gebruikt door de professionals hier en controleer vervolgens de homify ideeën voor het decoreren in de praktijk door middel van beelden. 1. In kleine zalen, zet alleen wat van essentieel belang is;
2. Als het mogelijk is, houden een open tussen de woonkamer en de kleine eetzaal;
3. Neutrale kleuren moet de basis vormen voor de kleine woonkamer decor zijn;
4. Met neutrale basiskleur, dan kunt u wedden op punten met sterke contrasterende kleuren;
5. Als u niet beschikt over een goede natuurlijke verlichting, capriche in het gebruik van kunstlicht;
6. Spiegels zijn essentieel wild cards voor de uitbreiding van een kleine woonkamer;
7. Experimenteren om de optimale positie van het meubilair, het vermijden van het belemmeren van het verkeer van personen;
8. Meet de ruimte en meubilair voordat je iets koopt om te voorkomen dat niet de gewenste ruimte te passen;
9. Maak goed gebruik van de muren decoratie voor kleine woonkamer;
10. Investeer in multi-functionele en veelzijdige meubels die passen in verschillende plaatsen.

Nu dat jij de basisregels van decoratie voor kleine woonkamer, het verstrekken van meer comfort en het gebruik van de ruimte, zien hoe ze in de omgevingen ik hieronder geselecteerde toepassing, ontworpen door architecten en decorateurs hier geregistreerd in homify.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.