Beste chiptuning in houten

Als jij meer vermogen uit je auto wilt halen. Dan moet je je auto laten chippen. De beste chiptuning in Nederland is van Mijn Chiptuning.

De dichtstbijzijnde Mijn Chiptuning locatie voor houten is Rotterdam. Dit is even rijden uit houten, maar dit is zeker de moeite waard. Aangezien Mijn Chiptuning voordeliger is als de meeste andere chiptuners in houten.

Voor de route naar Mijn Chiptuning in Rotterdam kijk hieronder:

Ervaring Mijn Chiptuning Rotterdam

Heb hier van de week me auto laten chiptunen. Deze rotterdammers zijn echte experts in hun vak! Ze hebben een nette werkplaats en een dyno testbank

Chiptuning Rotterdam levert perfect werk af! Dit is de tweede keer dat ik een auto heb gebracht en beide keren perfect werk afgeleverd.

Wat is chiptuning houten?

Het chiptuning in houten betekent het maximaliseren van het vermogen van uw auto.

In het motormanagement/ECU systeem van je auto zitten standaard vaak grenswaarden ingebouwd. Die limieten in je auto verkleinen de performance, daarnaast zorgen ze heel vaak ook voor een mindere doelmatigheid van je auto.

Deze limitaties zitten in vrijwel elke wagen omdat de computerprogramma’s die de autoproducent vervaardigt, deze standaard in de auto installeert. Fabrikanten wensen met deze marges op een gewoon werkende wagen.

Het is wel zo dat die veiligheidsmarges zijn gebaseerd op voorvallen van extreem weer. Zulk weer komt gewoon zelden voor in Nederland.

Die ingestelde limieten kunnen dus gewoon worden aangepast, omdat zo’n extreem weer in Nederland allesbehalve plaatsvindt. Zo is het mogelijk om jouw wagen te personaliseren aan de hand van jouw persoonlijke handelswijze. Door hem te laten chiptunen zorg je ervoor dat je wagen hoger presteert op vlak van tempo, bestendigheid en stoot hij bovendien minder uit. Zonder uiterlijke aanpassingen door te voeren aan je wagen heb je door chiptuning gewoon een beter presterende wagen.

Wat gebeurt er tijdens een chiptuning?

Een verbrandingsmotor van een wagen beschikt over een ECU, de afkorting voor Electronic Control Unit. De motor computer coördineert als voorbeeld de verbranding, de lucht/brandstof verhoudingen en het moment van de verbranding.

Er zijn veiligheidsbeperkingen voorgeprogrammeerd voor het toerental per minuut, de warmtegraad en de dichtheid van de lucht in de wagen, en deze worden stuk voor stuk bestuurd door de electronic control unit.

Auto’s die bezitten over een turbomotor beschikken over een motor controller die alsmede de laaddruk bestuurt. Wie deze gegevens wil weten, kan ze treffen in de EPROM-chips.

Na het auto chippen van je auto zal de informatie op die EPROM-chips veranderd zijn en beter overeenkomen bij jouw eisen. Het gevolg is dat je jouw motor moeiteloze moet benutten.

Andere locaties voor chiptuning in Houten:

Een andere populaire tuning locatie in houten is atm chiptuning houten. Hieronder enkele reviews van atm chiptuning houten:

Voor rond de 400 euro EGR klep dicht laten zetten om de motor schoon te houden en de bi turbo diesel van 140 naar 175 pk op aangepaste software nu.. De motor draait veel soepeler en veel meer KRACHT terwijl 1 op 13.5 makkelijk haalbaar is. Ook sloeg de motor vroeger snel af als je de koppeling te snel liet opkomen, omdat er nu een wat rijker mengsel is en niet die vieze uitlaatgassen via de EGR opnieuw door de motor moeten is het probleem van afslaan helemaal weg nu. Al met al een goede ervaring met ATM chiptuning in houten.

R. Kost

Heb het contactformulier ingevuld en heb ze nog een mail gestuurd. Op beide werd niet gereageerd. Gemiste kans voor hun.

Otto Dammers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.