Interieuradvies houten

Fantaseer  je over een interieur waar je je helemaal in kan vinden? Ergens waar je de werkdag achter je laat en waar je vrienden zich welkom voelen? Vakkundig raad voor je interieur is dan de juiste keuze!

Een interieurprofessional komt regelmatig met ingevingen waar je zelf niet op komt. Waarom zou ik interieuradvies houten nodig hebben? Indien je eigenhandig begint met het inrichten van je woonst begrijp je in feite vaak niet waar je moet beginnen.

Heel wat mensen kopen dan ook gewoon trendy spullen zonder een achterliggend denkbeeld of concept. Op den duur  zet je dan alle spullen bij elkaar in je interieur en heb je allemaal mooie interieurartikelen, maar mist het cohesie, gezelligheid en ambiance.

Doorgaans  kun je er met een beknopt interieuradvies houten nog wel wat van maken. De kans is dan wel heel groot dat je alsnog veel nieuwe interieurartikelen moet aankopen. Als je het vanaf de aanvang juist wilt aanpakken is een interieuradvies houten in de vorm van een interieurplan de uitgelezen optie.

Vakkundige TV-programma’s over wonen zoals vtwonen dienden ter inspiratie voor het uitdokteren van een interieurplan.

Het werkt als volgt:

  1. Zonder verdere verplichtingen een kennismakingsgesprek in eigen huis.
  2. De interieurstylist in houten zal daarna een plan uitwerken dat bestaat uit:
  3. sfeer moodboard.
  4. de juiste artikelen vinden om het moodboard te vervolledigen.
  5. artikelenlijst.
  6. ontwerptekening.
  7. Het interieuradvies houten uitgelicht ter plaatse in de woning.
interieurstylist inhuren houten

Na het doorlopen van deze stappen, heb je de keuze om het interieurplan al dan niet te laten uitvoeren door de stylist, of zelf de stappen tot jou te nemen. Het gebeurt vrijwel altijd dat men ervoor kiest om het interieurplan op eigen houtje uit te werken.

Op die manier komen ze in aanraking met nieuwe interieurartikelen die ze mooi vinden, en die misschien een plekje kunnen veroveren in het plan. Deze vaststelling bracht ons ertoe om over te gaan tot shopbegeleiding via whatsapp.

Via een appje kan de klant aan de interieurstylist in houten vragen voor shopadvies over bepaalde deco-spullen. Een ook veelgevraagde optie is een afstyling, wat inhoudt dat de interieurstylist in houten met het budget dat jij in gedachten hebt, interieurspulletjes en plantjes koopt voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.