Paasliederen zingen op Het Rond

HOUTEN – Pasen is in veel christelijke tradities belangrijker dan kerst! Jezus’ overwinning over zonde en dood is inderdaad spectaculair en revolutionair. Dat zie je ook in The Passion, dit jaar in Amsterdam op Witte Donderdagavond 29 maart live om 20.30 uur op NPO1. Maar ook via internet, Twitter en Facebook is het evenement te volgen. Je kunt ook meekijken via een second screen, waarop nog meer (achtergrond)informatie is te zien via live.thepassion.nl.

Dit goede nieuws is er voor iedereen! Daarom zingen we in Houten met een hopelijk grote groep christenen traditiegetrouw passie- en paasliederen. Dit doen we op Stille Zaterdag 15 april van 11.00 – 12.00 uur op het pleintje met het hondenbeeldje bij het overdekte winkelgedeelte van Het Rond. Iedereen, jong en oud, is welkom om mee te zingen! Wil je meedoen met de muzikale ondersteuning, meld je dan bij Corrine van Os via corrinevanos@gmail.com.

We zullen het winkelend publiek dan o.a. ook een flyer geven met daarop de Paasdiensten van alle Houtense kerken en een bosje tulpen met een Paas-uitgave van leven.nu.

Dus hoort, zegt het voort, en zing mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.