Verslagje DANKSTOND 2 maart op HET ROND over sluiting Casa abortuskliniek

Op vrijdag 2 maart was een groepje tussen 10 en 15 mensen aanwezig op HET ROND te HOUTEN, om een DANKSTOND te houden, vanwege het feit dat de CASA abortuskliniek in Houten definitief de deuren heeft moeten sluiten (t.g.v. grote gepleegde fraude).

Het was erg koud (gevoelstemperatuur – 18 C ), maar toch waren er mensen gekomen. Wij gingen in een kring staan en konden diverse gebeden en dankzeggingen uitspreken.

Gelukkig konden we tegen de ergste kou met een aantal in een vroegere ambulance bus van Jezus redt.nu plaats nemen. Daar kregen we koffie/thee met een stukje cake-taart met de afbeeldingen van handjes van een ongeboren kindje van 10 weken, gemaakt in opdracht van Lydia Smits. Zij heeft zich een paar jaar intensief bezig gehouden met de voorlichting van/aan vrouwen bij die CASA-abortuskliniek.

Zowel buiten als binnen de ambulance bus konden verschillende mensen een ‘statement’ geven, mede met het oog op de Gemeenteraadsverkiezingen. Dit is te zien op de website www.knierevolutie.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.