Kinderfeest met “Op Survival” door Vrolijk Theater

Op zondag 17 september 2017 van 10:00 tot 11:45 uur vindt weer het jaarlijkse EGH-kinderfeest plaats in college de Heemlanden. (De Slinger 48, Houten, bereikbaar via de achteringang aan de Kamillehof).

Dit jaar presenteert Vrolijk Theater hun gloednieuwe kinderoptreden “Op Survival“! “Een heldhaftig en hilarisch avontuur van de waaghalzen van Vrolijk Theater. Nooit eerder eindigde een spannend verhaal uit de jungle zo raadselachtig. Een optreden over vriendschap, moed en dorst. Heel veel dorst… Nou ja, dat is nog wel een beetje cryptisch allemaal; in ieder geval krijgen de kinderen een hilarisch en smakelijk verhaal te horen waar ze zelf met al hun ideeën deel van mogen uitmaken door interactief mee te doen aan het optreden!

Begin je ook al nieuwsgierig te worden? Houd je ervan avonturen te beleven en heb je zin om te zingen, te bewegen en te dansen? En wil je spelenderwijs een stukje van de wereld van God ervaren? Kom dan naar het EGH-kinderfeest! En psssst, er zijn geruchten dat we tussen al het survivallen door wat lekkers en wat te drinken krijgen!

Alle kinderen van de basisschool zijn uitgenodigd voor dit feest en ze mogen uiteraard hun broers en zussen, ouders, vriendjes, klasgenootjes, buren, opa’s en oma’s, enz. meenemen! Sorry, maar Pluis het konijn, of enig ander huisdier van jou mag jammer genoeg niet mee. Voor de allerkleinsten kinderen is er natuurlijk opvang. Toegang is gratis en de zaal is ook toegankelijk voor mindervaliden! Alle kinderen krijgen aan het eind een leuke verrassing.

Meer informatie over het kinderfeest of de EGH, vind je ook op onze website: www.evangeliegemeentehouten.nl .

Wij hebben er zin in en willen je graag ontvangen, kom jij ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.