Paul Colman in concert

Paul Colman, de voormalig gitarist van de christelijke gospelband Newsboys uit Australië komt naar Houten! Momenteel tourt hij door Europa met zijn one man show waarin hij speelt, zingt en spreek over zijn geloof in God. Nederland is niet nieuw voor hem, hij trad al eerder op in Zwolle en Utrecht. Op donderdagavond 20 juli zal hij een optreden geven in intieme sfeer in de soos van de GKv Het Kruispunt (Het Spoor 51, Houten). Hij zal nummers zingen van o.a. zijn laatste album Recalculating (2016).

Voor iedereen, jong en oud, die nog niet op vakantie is of net terug is, zal dit een mooie zomeravond besteding zijn! De toegang is 5 euro en eventueel een extra vrijwillige bijdrage voor de onkosten van het concert.

plaats: Het Kruispunt aan het Spoor 51
Datum : donderdag 20 juli 2017
tijd: 20.00 uur (deuren open om 19.30 uur)
entree: € 5,– + vrijwillige bijdrage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.