Vrolijk Theater met “Aan tafel” bij het EGH-kinderfeest

Ook voor onkerkelijke kinderen!

Op zondagochtend 18 september 2016 van 10:00 tot 11:30 vindt weer het jaarlijkse EGH-kinderfeest plaats in college de Heemlanden. (De Slinger 48, Houten, bereikbaar via de achteringang aan de Kamillehof).

Dit jaar presenteert Vrolijk Theater hun gloednieuwe kinderoptreden “Aan Tafel”! De kinderen zullen met open monden toekijken naar hoe de poppen zich tijdens de show totaal niet aan de regels… en de nieuwe pop… Nou ja, laten we dat nog even een verassing houden… In ieder geval krijgen de kinderen een hilarisch en smakelijk verhaal te horen waar ze zelf met al hun ideeën deel van mogen uitmaken door interactief mee te doen aan het optreden!

Begin je ook al nieuwsgierig te worden? Wil je ook weten hoe het afloopt met de poppen die zich niet aan de regels houden? Denk je dat je ons kan helpen om de poppen weer te laten luisteren? Heb je zin om te zingen, te bewegen en te dansen? En wil je spelenderwijs een stukje van de wereld van God ervaren? Kom dan naar het EGH-kinderfeest! En psssst, wij zorgen natuurlijk voor wat drinken en wat lekkers!

Alle kinderen van de basisschool zijn uitgenodigd voor dit feest en ze mogen uiteraard hun broers en zussen, ouders, vriendjes, buren, opa’s en oma’s, enz. meenemen! Sorry, maar je hamster of ander huisdier kan jammer genoeg niet mee. Voor de allerkleinsten kinderen is er natuurlijk opvang. De toegang is gratis! En als je de speciale flyer meeneemt, krijg je aan het eind een leuke verrassing (je kan een flyer ophalen bijspeelgoedwinkel De Ronde Prins of bij de zaal voor de voorstelling begint).

Voor meer informatie over het kinderfeest of de EGH, bezoek onze website: www.evangeliegemeentehouten.nl.

Wij hebben er zin in en willen je graag ontvangen, kom jij ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.