Huis van Hoop – interkerkelijke christelijke geloofsgemeenschap

Huis van Hoop is een initiatief vanuit de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te  Houten. Het is een nieuwe interkerkelijke christelijke geloofsgemeenschap die zich richt op hen die vanuit een andere cultuur in Houten terecht gekomen zijn als vluchteling, nu statushouder of op andere wijze.

We willen hen kennis laten maken met het Christelijk geloof en hen de boodschap van hoop, troost en bemoediging brengen.

Vanaf 4 september a.s. worden voor hen elke zondag in Het Wereldhuis, Lupine-oord 4-6, Houten samenkomsten gehouden. Die samenkomsten beginnen met een gezamenlijke maaltijd om 11.00 uur waarna we om 12.00 uur een geloofsviering houden.

We willen u vragen om te helpen dit initiatief bekend te maken. Misschien kent u mensen uit deze doelgroep? Maak ze dan bekend met deze samenkomsten en nodig ze uit om daar elkaar te ontmoeten om in een ontspannen sfeer met elkaar te eten en te praten. Daarna kan men aan de geloofsviering deelnemen, maar het hoeft niet.

U kunt ook informatie vinden op de website: www.huisvanhoop.eu

Wilt u meer informatie of hebt u vragen? Neem dan contact op met Henk IJmker

Logo Huis van Hoop - breed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.