Christelijke mailservice in Houten

In Houten bestaat een ‘Christelijke mailservice’: vrijblijvende ‘attentie’ mailtjes over algemeen toegankelijke christelijke activiteiten in Houten. Zoals ze ook op deze site www.geloofinhouten.nl vermeld staan. Die mailtjes (veelal door allerlei plaatsgenoten aangereikt) zijn bedoeld als service aan de christenen in Houten, ongeacht hun kerkelijke komaf en eventuele politieke voorkeur. En bedoeld om daarmee dwars over alle kerkmuren heen te bouwen aan een stukje eenheid. Vanwege de privacy worden ze BCC doorgestuurd.

In de praktijk gaat het om gemiddeld max. 1 bericht per week. In de titel kun je snel zien waarover het gaat. Je hoeft de berichten dus niet eens te openen als je de titel niet aantrekkelijk vindt. Het is nadrukkelijk ook vrijblijvend bedoeld, wie niks met een mailtje kan gooit het gewoon weg, en/of stuurt het door naar een ander. Maar zo nu en dan zit er voor iedereen wel iets waardevols tussen.

Maarten Pijnacker Hordijk zit achter deze mailservice. Wil je iets melden of wil je opgenomen worden, meld je dan aan bij hem via bedrijfsgebed@gmail.com. Voel je eveneens vrij om je weer te laten schrappen dit mailbestand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.