Alpha introductie- en kennismakingsavond zondagavond 24 jan.

Alpha is samen eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. Alpha is er voor iedereen die open staat voor allerlei levensvragen. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Alpha is vrijblijvend en gratis, maar zeker niet goedkoop. Op zondagavond 24 jan.van 19.00 (we beginnen met samen eten) tot 22.00 uur is er een Alpha introductie- en kennismakingsavond in De Lichtboog, Kruisboog 22, 3994 AE Houten.

Daarna starten er in Houten en Schalkwijk 3 verschillende Alpha’s: op dinsdagavond 26 jan. (EGH in Wereldhuis) en op donderdagavond 28 jan. (NGK in De Lichtboog) en donderdagavond 21 jan. 2016 in Schalkwijk (interkerkelijk).

Elke avond begint om 19.00 uur met samen eten, op een vast adres. Interesse? Kom op zondagavond 24 jan. eens eten en kijken en neem gerust anderen mee. Of kijk op de Alpha-website. Of meld je aan via  alpha@evangeliegemeentehouten.nl (dinsdagen) of  alphacursus@delichtboog.nl (donderdagen) of jantuls@planet.nl / 06-54682466 (donderdagen, Schalkwijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.