Week van Gebed zo. 17 – zo. 24 jan.

Traditiegetrouw doen we in Houten mee met de wereldwijde Week van Gebed, van zo. 17 – zo. 24 jan. 2016. In Houten komen we alle 8 avonden van 19 tot 19.45 uur bij elkaar in het Huis van Gebed de TENT aan de Boekweitoord 48. Door deze tijd kunnen mensen daarna eventueel nog naar een andere bijeenkomst of vergadering.

De leiding van deze 8 avonden is steeds in handen van iemand anders van de diverse Houtense kerken en gemeenten. We volgen de gezamenlijke handleiding en het gebedsboekje van de Raad van Kerken in Nederland (RvK) en de Evangelische Alliantie (EA-EZA). Zie www.weekvangebed.nl. Contactpersoon Maarten Pijnacker Hordijk, bedrijfsgebed@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.