start nieuwe Alpha’s in Houten

Alpha is samen eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. Alpha is er voor iedereen die open staat voor allerlei levensvragen. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Alpha is vrijblijvend en gratis, maar zeker niet goedkoop. Op zondagavond 20 sept. van 19.00 (we beginnen met samen eten) tot 22.00 uur is er een Alpha introductie- en kennismakingsavond in De Lichtboog, Kruisboog 22, 3994 AE Houten.

Daarna starten er in Houten en Schalkwijk 3 verschillende Alpha’s: op dinsdagavond 22 sept. (EGH) en op woensdagavond 23 sept. (NGK) en in jan. 2016 in Schalkwijk.

Elke avond begint om 19.00 uur met samen eten, op een vast adres. Interesse? Kom op zondagavond 20 sept. eens eten en kijken en neem gerust anderen mee. Of kijk op de Alpha-website. Of meld je aan via  alpha@evangeliegemeentehouten.nl (dinsdagen) of  alphacursus@delichtboog.nl (woensdagen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.