Gebedswandeling in Houten

HOUTEN – Op zaterdagochtend 5 sept. 2015 van 7-9 uur is er opnieuw een gebedswandeling in Hhttps://geloofinhouten.nl/wp-login.php?action=logout&_wpnonce=1600198f0aouten. We starten en eindigen in Huis van Gebed ‘De Tent’, Boekweitoord 48. Iedereen is hartelijk welkom. Wie nog nooit heeft meegedaan met een gebedswandeling, wordt hierbij speciaal uitgenodigd om het gewoon eens een keer te proberen. Kom gerust alleen of met een paar anderen. Vrijwel steeds is de reactie van nieuwe mensen na afloop: ‘dat viel me reuze mee, ik vond het erg inspirerend en opbouwend, ook voor mijn eigen geloof’. De volgende gebedswandeling is op za. 5 dec. 2015 en vervolgens elke 3 maanden. Schrijf het vast op uw kalender!

Dit keer bidden we opnieuw speciaal voor de situatie rond de Abortuskliniek en de Alpha-cursussen. Als er nog andere gebedspunten zijn, dan kunt u die via de mail opgeven bedrijfsgebed@gmail.com.

Daarnaast blijft u natuurlijk hartelijk welkom op de gewone gebedsbijeenkomsten in Houten, ook als u alleen onregelmatig kunt komen. Ter herinnering:

  • elke maandagavond van 19.00 – 19.45 uur in Huis van Gebed ‘De Tent’ (Boekweitoord 48).
  • elke woensdagochtend van 6.00 – 7.00 uur in het Kruispunt (Het Spoor 51).
  • elke donderdagochtend van 8.45 – 9.30 uur in de Opstandingskerk (bij het NS station).
  • Voor het busproject MAD   elke donderdagochtend 9.15 – 10.00 uur. Info bij Tineke van Rossum
  • Voor ‘Bidden op je werk’ ook in Houten (4x), zie de website www.bedrijfsgebed.nl
  • Voor de schoolgebedsgroepen (7x basisscholen en 2x voortgezet onderwijs), info via ondergetekende. Zie ook de websites www.houten.24-7gebed.nl en www.geloofinHouten.nl

Maarten Pijnacker Hordijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.