Benefietmaaltijd voor moeder/kindzorg.

Bent u vader, moeder, opa, oma, oom of tante? Hebt u ook hart voor moeders en kinderen die het minder getroffen hebben? En staat u er voor open om ook een steentje bij te dragen?
Dan kunt u meedoen aan een Benefietmaaltijd!
De Werkgroep Sterke Start Campagne Houten (onderdeel van World Vision) organiseert deze happening. De speciale maaltijd wordt bereid door onze Ethiopische medelanders Azeb en Andryas die ons daarmee iets van hun cultuur zullen laten ‘proeven’.

World Vision heeft o.a. een project in Dembia, in Ethiopië, waarmee zij de gezondheidszorg rond zwangerschap en geboorte verbeteren. Nel den Boer,  Senior Health Specialist en de inspirerende motor achter de Sterke Start-campagne (en woonachtig in Houten) zal tijdens de maaltijd iets vertellen over dit project.

Door te komen genieten van het eten, helpt u er aan mee dat kinderen kansen krijgen en tot bloei komen. Ieder  kind is immers waardevol! De bijdrage voor deze maaltijd is 17,50 euro p.p. en kinderen 7,50 euro. De opbrengst gaat naar Sterke Start: het terugdringen van moeder- en kindsterfte.
U bent welkom op zaterdag 7 februari  a.s. in het Wereldhuis, Lupineoord 4-6 (voormalige basisschool De Wegwijzer). We beginnen om 16.30 uur en het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur.

Spreekt het u aan? Meld u zich dan aub  vóór 1 febr.  bij:
Monique van de Kerk, tel 0633701741 of per email: fvdkerk@casema.nl.
Voor meer info: zie www.worldvision.nl/sterkestart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.