Oefenen in levenskunst

Levenskunst – iets moois van je leven willen maken is in de mode. En wie wil dat nu niet? Maar hoe?

In september gaat er in Houten een cursus ‘oefenen in levenskunst’ van start. Drie dagdelen ga je in gesprek over de vraag: Wat is levenskunst voor jou? Welke dromen en verlangens leven in jou? Durf je je verlangen te volgen? Welke stap ga jij morgen zetten?

Het materiaal dat we gebruiken is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en  christelijke spiritualiteit. Ook als je met de laatste niets hebt is de cursus toegankelijk. Het gaat om je eigen weg, je wordt niet een bepaalde richting ingeduwd. De cursus wordt aangeboden door de Protestantse gemeente Houten.

Data: Donderdag 25 september, 2 en 9 oktober 2014, 19.45-22.00 uur. Of: woensdag 1, 8 en 15 oktober 2014, 10.00-12.00 uur. Kosten: € 10. Locatie: Hollandsspoor 92 (gemeenschapsruimte Timon). Info en opgave:  Marieke Zielhuis, 030-6364334, marieke@ginder.solcon.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.