Burendag

Kopje koffie?

Leer je naaste (beter) kennen op Burendag Houten!

De Bijbel vraagt ons oog te hebben voor onze naasten, dus ook onze buren. Maar vaak kennen we de mensen die in onze straat wonen nauwelijks. We maken een praatje over de schutting of laten de kinderen bij elkaar spelen en daar blijft het bij. Reden genoeg om daar verandering in te brengen en dit jaar mee te doen aan Burendag Houten op zaterdag 27 september.

Plan met en voor uw buren een activiteit en ontmoet elkaar in een relaxte sfeer. Ga samen gezellig BBQ’ en, houd een zeskamp of doe klussen in de straat. En heeft u weinig tijd heeft om iets te organiseren, nodig dan gewoon eens buren uit om te komen koffiedrinken in uw achtertuin.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en vindt dit jaar voor de negende keer plaats. Sinds 2008 is ook het Oranjefonds betrokken bij het project. In Houten wordt het ondersteund door het platform Geloof in Houten, welzijnsorganisatie Van Houten&Co en diverse Houtense ondernemers.

Meedoen? Meld u aan op www.burendaghouten.nl en doe ideeën op. Lokale ondernemers die de dag willen ondersteunen, kunnen mailen naar info@burendaghouten.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.