Kerk & Werk


Steeds meer mensen verliezen hun baan. UWV geeft nog maar mondjesmaat hulp. Er zijn echter ook gemeenteleden die of heel goed zijn in ondersteuning bij solliciteren of ervaring hebben met voor jezelf beginnen. Er zijn ook gemeenteleden die een eigen bedrijf hebben en vacatures hebben, dan wel een netwerk hebben die het makkelijker maakt om werkzoekenden te verbinden met mogelijke werkgevers.  Als kerk kun je in dit soort onzekere situaties van waarde zijn door present te zijn, verlies ervaringen te delen en door elkaar door te verbinden met al of niet betaald werkcircuits. Meer informatie: Jan van Delden;

N.B. Kijk ook eens bij de site van de Krachtfabriek, http://www.dekrachtfabriek.nu/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.