Fair trade Houten


Als werkgroep Fairtrade Gemeente Houten hebben we regelmatig contact met bedrijven en organisaties in onze gemeente. Wat zijn de beste keuzes voor kwaliteit, duurzaamheid, logistiek en prijs? Hoe communiceer je duurzame keuzes intern?Als werkgroep kunnen we bedrijven op het deelterrein fairtrade adviseren, maar wij denken dat het met elkaar delen van nog bredere kennis en kunde van duurzaam inkopen in Houten positief kan uitwerken.

Ons voorstel is om met vertegenwoordigers en/of geïnteresseerde ondernemers/deelnemers van de verschillende sectoren een jaarlijkse netwerkbijeenkomst te organiseren met als thema duurzaam inkopen. Graag nodigen we geïnteresseerden van het platform PMO uit voor de eerste vergadering van het netwerk, waarbij de doelstellingen, scope en plannen  van het netwerk gezamenlijk hopen scherp te stellen. Zodra we vernemen dat  u aan wilt sluiten bepalen we de exacte datum en tijdstip van deze vergadering. Johan Jonker, voorzitter werkgroep Fairtrade Gemeente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.