Meer over (project) MEER

Waarom het project MEER?

Hoe zou het zijn als heel Nederland in september 2012 met elkaar in gesprek komt rond de vraag: ‘Is er meer?’ Dat is waar Project MEER zich voor wil inzetten door het uitgeven van een prachtige glossy, door een brede mediacampagne en door duizenden activiteiten in plaatselijke gemeenten. Al bijna 300.000 exemplaren van gedrukt!

In Houten ook volop aandacht voor deze campagne. Deze website, de flyer en bovenal de vele activiteiten om kennis te maken met de christelijke spiritualiteit.

U wilt natuurlijk ook zo’n mooie glossy? Dat kan! In vrijwel iedere kerk is de glossy gratis beschikbaar, u kunt contact opnemen met Gerben Kamphorst (mail.kamphorst@gmail.com) maar wees er snel bij op = op!

Op zaterdag 1 september 2012 stonden de kerken in Houten met vier prachtige stands op de Activiteitenmarkt op Het Rond met enkele honderden gratis glossy’s. Veel mensen hebben de mini-test “spirituele talen” gedaan en een glsosy ontvangen. Ook nog een test doen? Test uzelf op: www.jouwspiritualiteit.nl

Meer over project MEER? Kijk vanaf 1 september op de website www.isermeer.nl

Volg MEER op Twitter met #isermeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.